Πρόβολο περίπτερο επισκεπτών με μανδύα σε έναν κόσμο πράσινο

Πρόβολο περίπτερο επισκεπτών με μανδύα σε έναν κόσμο πράσινο

Oktober 5, 2022 0 Von admin

Ένα ακίνητο 20 στρεμμάτων που εκτείνεται με άφθονο πράσινο είναι άφθονο χώρο για ένα όμορφο σπίτι, στούντιο συγγραφέα και πολλά άλλα. Εκμεταλλευόμενοι μια από τις πιο πράσινες γωνιές αυτού του τεράστιου κτήματος Coopers ShootΝέα Νότια Ουαλία, η Κρυφό Στούντιο χρησιμεύει ως ένα υπέροχο περίπτερο επισκεπτών που συνδυάζει απλή ζωή με αμείωτη φυσική θέα. Σχεδιάστηκε από Harley Graham Architects, η μοναδική πρόβολη απόδραση είναι minimal, κομψή και ελκυστική ταυτόχρονα. Από έξω, μετά βίας μπορείς να δεις το περίπτερο σε όλο του το μεγαλείο χάρη στον φυσικό θόλο και ένα στρώμα πράσινου που το καλύπτει σχεδόν εξ ολοκλήρου.

Η πρόβολη μορφή του περιπτέρου επισκεπτών επιτρέπει σε όσους βρίσκονται μέσα να απολαύσουν υπέροχη θέα στο οικόπεδο 20 στρεμμάτων
Η πρόβολη μορφή του περιπτέρου επισκεπτών επιτρέπει σε όσους βρίσκονται μέσα να απολαύσουν υπέροχη θέα στο οικόπεδο 20 στρεμμάτων

Ο σχεδιασμός του περιπτέρου σχεδιάστηκε ώστε να μην παραβιάσει δραματικά τον χώρο και να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το υπάρχον πράσινο. Αυτό οδήγησε στο σχέδιο με πρόβολο που επιτρέπει επίσης σε όσους βρίσκονται μέσα να απολαύσουν την πολλή υπέροχη, φυσική θέα. Εκτός από τα μεταλλικά κόκκαλα της δομής, έχετε ένα λευκό και ξύλινο χρωματικό σχέδιο στο εσωτερικό. Έπειτα, υπάρχει η σειρά από γυάλινους τοίχους από το δάπεδο μέχρι την οροφή που φέρνουν αβίαστα τον εξωτερικό χώρο. [Photography: Andy McPherson]

Green-refuge-in-Coopers-Shoot-with-beautiful-views-of-the-landscape-63041
Πράσινο καταφύγιο στο Coopers Shoot με όμορφη θέα στο τοπίο
Μεταλλικοί-δοκοί-και-γυάλινοι-τοίχοι-δημιουργούν-την-έξυπνη-δομή-of-the-Hidden-Studio-90365
Μεταλλικά δοκάρια και γυάλινοι τοίχοι δημιουργούν την έξυπνη δομή του Hidden Studio
Φυσικό-πράσινο-κουβούκλιο-γύρω-γύρω-καμπίνα-ασφαλίζει-δεν-υπάρχει-δεν-έλλειψη-privacy-in-here-60216
Ο φυσικός πράσινος θόλος γύρω από την καμπίνα διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει έλλειψη ιδιωτικότητας εδώ
Ήσυχο-ανάγνωση-γωνιά-του-επισκέπτη-στούντιο-με-γοητευτική-θέα-96686
Ήσυχη γωνιά ανάγνωσης του στούντιο επισκεπτών με μαγευτική θέα
View-of-the-lush-green-lot-of-the-guest-retreat-of-Hidden-Studio-in-Cooper-Shoot-23296
Θέα στον καταπράσινο οικόπεδο από το καταφύγιο φιλοξενουμένων του Hidden Studio στο Cooper Shoot

Εννοιολογικά το στούντιο φανταζόταν ως ένα καταφύγιο, παρόμοιο με μια υπερυψωμένη σπηλιά ή ένα ράφι βράχου, που το έτρωγαν τα κύματα. Φωλιάζοντας τη δομή μέσα στο υπάρχον δάσος, ο χώρος της καμπίνας πέτυχε τόσο ιδιωτικότητα όσο και απαράμιλλη θέα, που τώρα απολαμβάνουν οι φίλοι και η οικογένεια των πελατών καθώς και οι παραθεριστές στο Byron Bay.

Ξύλινο-λευκό-σχεδιασμός-του-σαλόνι-και-τραπεζαρίας-of-the-Hidden-Studio-45581
Ξύλο και λευκό σχέδιο του καθιστικού και της τραπεζαρίας του Hidden Studio
Κρυφή-είσοδος-to-the-Hidden-Studio-in-Coopers-Shoot-surrounded-by-greenery-12842
Κρυφή είσοδος στο Hidden Studio στο Coopers Shoot που περιβάλλεται από πράσινο
Custom-wooden-cabinetry-all-the-Hidden-Studio-helps-tuck-away-mess-10523
Τα προσαρμοσμένα ξύλινα ντουλάπια σε όλο το Hidden Studio βοηθούν στην απομάκρυνση της ακαταστασίας
Από το δάπεδο μέχρι την οροφή-γυάλινοι-τοίχοι-αναφέρω-the-outdoors-inside-at-this-elevated-guest-space-39360
Οι γυάλινοι τοίχοι από το δάπεδο μέχρι την οροφή εισάγουν τον εξωτερικό χώρο σε αυτόν τον υπερυψωμένο χώρο επισκεπτών