Τα τούβλα από ακατέργαστο πηλό διαμορφώνουν αυτόν τον χαλαρωτικό παράδεισο στην αυλή στη Σάντα Κρουζ

Τα τούβλα από ακατέργαστο πηλό διαμορφώνουν αυτόν τον χαλαρωτικό παράδεισο στην αυλή στη Σάντα Κρουζ

Oktober 5, 2022 0 Von admin

Σας αρέσει να περνάτε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους παρά σε εσωτερικούς χώρους; Στη συνέχεια, η δημιουργία μιας όασης στην πίσω αυλή που σας απομακρύνει από τη φασαρία της καθημερινότητάς σας, ακόμη και αν σας κρατά συνδεδεμένους με το σπίτι σας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε αυτό το χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Οι διαμονές έχουν γίνει μια εξαιρετικά δημοφιλής τάση τα τελευταία δύο χρόνια, ακόμη περισσότερο μετά από μια παγκόσμια πανδημία που μας ανάγκασε να μείνουμε σε εσωτερικούς χώρους! ο Επέκταση σπιτιού Barrenechea με Cafeina Design είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας τέτοιας πανέμορφης απόδρασης στην πίσω αυλή που προσφέρει σχεδόν όλα όσα μπορεί κανείς να ζητήσει – από πισίνα και σάουνα μέχρι γραφείο στο σπίτι και δωμάτια, καθώς και μια βεράντα που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του σπιτιού να απολαμβάνουν αμείωτη θέα.

Επέκταση πίσω αυλής της οικίας με πισίνα, τραπεζαρία, σάουνα και άλλα
Επέκταση πίσω αυλής του σπιτιού με πισίνα, τραπεζαρία, σάουνα και άλλα

Αυτή η βολιβιανή υποχώρηση σε Σάντα Κρουζ είναι επενδεδυμένο με τούβλα από ακατέργαστο πηλό τοπικής προέλευσης μαζί με πολλαπλές μεταλλικές δοκούς που υποστηρίζουν όμορφα την πρόβολη άνω κατασκευή. Τα τούβλα από πηλό προσθέτουν μια σουρεαλιστική κόκκινη λάμψη στη δομή και τη χωρίζουν από το κυρίως σπίτι. Παρά τη χρήση παραδοσιακών οικοδομικών υλικών, το εσωτερικό του κτιρίου είναι μοντέρνο και εργονομικό με κάθε χώρο να παρέχει στους ιδιοκτήτες ακριβώς αυτό που χρειάζονται. Με μια δροσερή αλληλεπίδραση εσωτερικού-εξωτερικού χώρου, υπερυψωμένη πλατφόρμα και πράσινο τριγύρω, αυτό το καταφύγιο στην πίσω αυλή δεν μοιάζει με κανένα άλλο. [Photography: Paul Renaud]

Locally-source-raw-clay-bricks-add-vernacular-touch-to-the-contemporary-backyard-escape-and-office-61098
Τούβλα από ακατέργαστο πηλό τοπικής προέλευσης προσθέτουν παραδοσιακή πινελιά στη σύγχρονη απόδραση και το γραφείο στην πίσω αυλή
Ο υπέροχος-φωτισμός-καταλαμβάνει-και-φτιάχνει-τη-διάθεση-μετά-ηλιοβασίλεμα-στο-εξωτερικό-απόδραση-63943
Ο υπέροχος φωτισμός κυριαρχεί και φτιάχνει τη διάθεση μετά το ηλιοβασίλεμα στην υπαίθρια απόδραση
Μεταλλικό-και-πηλό-πίσω-επέκταση-σύγχρονο-σπίτι-in-Santa-Cruz-91873
Πίσω προέκταση από μέταλλο και πηλό σύγχρονου σπιτιού στη Σάντα Κρουζ
Οι μεταλλικοί δοκοί-of-the-structure-offers-ample-support-for-teh-upper-level-while-creating-an-open-lovely-sitting-area-59676
Τα μεταλλικά δοκάρια της κατασκευής προσφέρουν άφθονη στήριξη στο επάνω επίπεδο, ενώ δημιουργούν ένα ανοιχτό, υπέροχο καθιστικό
Pavilion-style-seating-couped-with-an-an-open-uppr-level-for-the-rear-extension-75561-scaled
Καθίσματα σε στιλ Pavilion σε συνδυασμό με ανοιχτό επάνω επίπεδο για την πίσω επέκταση
Τα παραδοσιακά-δομικά-υλικά-συνδυάζονται-με-σύγχρονο-αγρόκτημα-για-αυτό-πίσω-αυλή-υποχώρηση-δημιουργήθηκαν-χρησιμοποιώντας-πηλό-τουβλάκια-24807
Τα παραδοσιακά οικοδομικά υλικά συνδυάζονται με τη σύγχρονη φάρμα για αυτό το καταφύγιο στην πίσω αυλή που δημιουργήθηκε με τούβλα από πηλό

Η αφετηρία του σχεδιασμού προκύπτει από τον σεβασμό προς τα υπάρχοντα δέντρα, ακολουθούμενη από τη θέση της πισίνας, η οποία στοχεύει στη δημιουργία ενός οικείου κοινωνικού χώρου στο πίσω μέρος του κτιρίου. Στη συνέχεια, μια υπερυψωμένη πλατφόρμα δημιουργεί την όψη ότι έχει μια πλωτή δομή, ενώ οι γλυπτές κολώνες μιμούνται και πλαισιώνουν το περίγραμμα των υπαρχόντων δέντρων.

Δέντρα-γύρω από την υπέροχη-επέκταση-παρέχουν-επαρκή-φυσική-σκιά-53083
Τα δέντρα γύρω από την υπέροχη επέκταση παρέχουν επαρκή φυσική σκιά
Contemporary-home-extension-in-Santa-Cruz-combines-classic-element-of-vernacular-design-with-modern-deisgn-88666
Η σύγχρονη επέκταση σπιτιού στη Santa Cruz συνδυάζει κλασικά στοιχεία δημοτικού σχεδιασμού με μοντέρνο σχεδιασμό
Ισόγειο-ισόγειο-κάτοψη-of-Barrenechea-House-Extension-σχεδιασμένο-από-Cafeina-Design-in-Santa-Cruc-Bolivia-75515
Κάτοψη ισογείου του Barrenechea House Extension σχεδιασμένο από την Cafeina Design στο Santa Cruc, Βολιβία
Upper-level-floor plan-of-Barrenechea-House-Extension-designed-by-Cafeina-Design-in-Santa-Cruc-Bolivia-83258
Κάτοψη ανώτερου επιπέδου του Barrenechea House Extension σχεδιασμένο από την Cafeina Design στο Santa Cruc, Βολιβία